Vacature

Wij zijn op zoek naar jou! Een enthousiaste fulltime bezorger/installateur voor het bezorgen en aansluiten van de nieuwste apparatuur zoals wasmachines en televisies. Geen ervaring? Geen probleem want we leiden je eigenhandig op tot een volwaardige EP: installateur!

Wat heb je?

 Je bent zelfverzekerd en een echte doorzetter.
 Je hebt rijbewijs B en bent een “heer” in het verkeer.
 Je vindt het leuk om bij de klanten thuis te komen.
 Je bent je fit genoeg om met apparaten trappen op en af te lopen.
 Flexibel beschikbaar. Ook op koopavonden en op zaterdagen.

Wat krijg je?

 Leuk salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
 Korting op alle producten uit ons assortiment.
 Trainingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen.
 Regelmatig gezellig nazitten met je collega's!

Wat doe je?

Een nieuwe bezorgdag is aangebroken. Je arriveert op de zaak om eerst lekker een kopje koffie met je collega’s te drinken. Daarna bespreek je met de logistiek manager de routes van die dag. Je haalt de bezorgbus en laadt deze in. Je houdt er natuurlijk rekening mee dat je niet de eerste levering achterin de bus zet, dat zou niet handig zijn. Als de bus geladen is ga je bestellingen bezorgen en wellicht aansluiten.
Je komt aan bij de eerste klant om een tv te bezorgen. De tv moet ook worden opgehangen en worden aangesloten. Toevallig heb je net de interne training gehad waarin je hebt geleerd hoe je een televisie ophangt. Je kunt dit dus meteen in praktijk brengen. Je vervolgd de route van de dag. Dan is het lunchtijd. Bij de laatste klant in de middag word je ook nog eens beloond met een leuke fooi omdat je zo'n goede service hebt verleend. 
Bij terugkomst op de zaak leeg je de bezorgbus. Je zorgt dat het afval in de milieustraat wordt verwerkt en zet de oude apparaten weg in het magazijn. Als de bus volgetankt, schoon en weer netjes op zijn plek staat loop je naar je leidinggevende om de dag even door te spreken.

 

Sollicitatieprocedure

Stap 1: Solliciteer
Heb je gesolliciteerd? Te gek! Je ontvangt binnen 3 weken een reactie van ons.

Stap 2: Formulier
Als je ons geschikt lijkt sturen we je een formulier toe op wat je in mag vullen en terug sturen naar ons voor je motivatie en wat extra informatie.

Stap 3: Eerste gesprek
We nodigen je uit om bij ons op gesprek te komen zodat we je allemaal (moeilijke) vragen kunnen stellen.

Stap 4: Tweede gesprek
Heb je ons vragenvuur doorstaan? Dan vragen we je om nog een tweede keer langs te komen. Zodat we zeker weten wat je allemaal kan en of je het leuk vindt.

Stap 5: Contract voorstel
Jij bent geschikt! We doen je een aanbod en hopen je snel te mogen verwelkomen in het team!

Stap 6: In dienst
Vervolgens zet jij een krabbel onder het contract en stemmen we je startdatum af, welkom!


Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Heeft de bovenstaande vacature je interesse gewekt? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv toe. Sebastiaan neemt je sollicitatie door, en neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Als jullie het allebei wel zien zitten dan nodigen we je graag uit om een keer langs te komen voor een persoonlijk gesprek en een lekker kopje koffie.
 

Stuur je sollicitatie naar:

EP:Beute
t.a.v. Sebastiaan Beute
Gasthuisstraat 1
8331JM Steenwijk

info@epbeute.nl